Author Topic: Adidas Ultra Boost 5.0 DNA Core Black/Cloud White  (Read 25 times)

al2yib8c

  • Hoodrat
  • *
  • Join Date: Sep 2021
  • Posts: 3
  • Reputation: 0
    • View Profile
Adidas Ultra Boost 5.0 DNA Core Black/Cloud White
« on: September 13, 2021, 02:01:52 AM »De Adidas UltraBOOST 5.0 DNA "Glow" is de nieuwste van het bedrijf. Het paar is klaar om 2021 te Adidas Dames verlichten. Natuurlijk draait het niet alleen om esthetiek. De UltraBOOST-lijn gaat ook over topprestaties, vooral omdat deze speciaal is gemaakt voor de hardlopers in gedachten.


De Adidas UltraBOOST DNA 5.0 Glow maakt Adidas 2021 gebruik van een PRIMEBLUE-constructie, dus we weten dat het duurzaam is. Het paar maakt ook gebruik van gerecycled plastic uit de oceaan. De schoenen zijn voornamelijk wit met enkele grijze details op het PRIMEBLUE breisel. De drie strepen op de zijkant zijn in fel neon, passend bij de inlegzool.


Adidas Originals heeft hugeperfects onlangs een paar nieuwe kleuropties van hun nieuwste Ultra Boost 5.0 Uncaged gelanceerd, gekleed in een mix van grijze tinten. Dit aanbod van de adidas Ultra Boost heeft een mix van grijze tinten door het hele Primeknit-bovenwerk in combinatie met doorschijnende Three Stripes aan de losse zijkanten. Een lichtere grijstint verschijnt op de hielkap bovenop een White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Het Adidas Ultra Boost 5.0 DNA Core Black/Cloud White wordt geleverd met een vernieuwd bovenwerk met een opvallend patroon en is samengesteld uit Primeblue, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat gedeeltelijk is gemaakt van Parley Ocean Plastic. De overwegend rode sneaker staat in contrast met de zwarte hits die overal in de Primeblue-basis te vinden zijn, evenals op de hielkap, Boost-middenzool en rubberen buitenzool. Rode veters en een gradiƫnt veterkooi die overgaat van rood naar zwart maken de look compleet.


https://www.hugeperfects.com/