Author Topic: converse chuck 70  (Read 37 times)

Yordivree

  • Hoodrat
  • *
  • Join Date: Oct 2021
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
converse chuck 70
« on: October 16, 2021, 07:30:20 AM »
Dover Street Market och Talk lanserade formellt ett nytt samarbetsprojekt. Den här gången valde jag den klassiska skotypen Jack Purcell som tema, och tog två färgalternativ med "Svart" som "Pergament" i ett andetag. Båda är designade mediterranean canvasfoder och gummitå. Lederna i mellansulan och över- och tåspåren injiceras mediterranean olika färger för att kontrastera med hela skon. converse jack purcell Dover Street Market -logotypen är också fäst på utsidan av hälen, som de vänstra och högra skobutikerna är var som en tryckta med living area symboliska identiteten för märkena på båda sidor.

Talk CONS-Converse's skate-centric sub label-has readied Chuck Taylor Just about all Star Pro and One Superstar in new digital camo makeups. converse chuck taylor all star Den förstnämnda tar på sig en ökenkamouflagepalett medan den senare väljer en skogskamouflagemontage, men va och en ger hierdoor futuristisk militär snurr right up until två av de fr?mst uppskattade silhuetterna i den större Converse -lexikonet. DISADVANTAGES -skor behåller klassisk Talk -stil medan de uppgraderar materialen för att stå emot rigor av skateboard, så att varje serverar en förstärkt nubuck övre. På Chuck Taylor Just about all Star Pro går camo från häl till framfot men möter en signatur vit tåhätta på framsidan.

Efter förra månadens framgångsrika Converse X Space Jam: A New Legacy-samarbete fortsätter varumärket sina basketinspirerade kollektioner. Talk X NBA JAM -paketet hyllar ett av een tidigaste basket -tv -spelen som sätter genren på kartan. Imiterar konst livet eller imiterar livet konst? NBA JAM var spelet som gav spelarna högflygande dunkar, extrema skott från halvplan medan de förnedrade din motståndare i processen. converse chuck 70 Spelet släpptes ursprungligen som en titel på arkad på 90 -talet, den fortsatte att inspirera generationer av basketspel därefter.

Talk sneaker har alltid handlat om att vara funktionell före allt annat. Från sina tidiga rötter som basketskor till streetwear, arbetskläder och allt däremellan. Mediterranean sin senaste Chuck 75 -dropp slår Mono Trendy, Converse samman en amerikansk arbetskläderklassiker med en nyskapad, robust silhuett, med texturerade tyger och obehandlade ytor. Med liknande  converse classic chucks Ambush och Converse Back button Undercover -droppar under een senaste månaderna har varumärket är inte främmande för att blanda ihop den när det gäller robusta mönster och texturer.