Author Topic: Nike Air Max2 Light Chrome Yellow/Light Blue  (Read 27 times)

mm32bprr

  • Hoodrat
  • *
  • Join Date: Oct 2021
  • Posts: 3
  • Reputation: 0
    • View Profile
Nike Air Max2 Light Chrome Yellow/Light Blue
« on: October 21, 2021, 04:21:09 AM »Nike is nu ingesteld om een ​​Nike Dames klassieke zwart / witte iteratie van hun AIR MAX2-licht silhouet met een kleine pop van kleur te geven. Dit aanbieding heeft een schoon wit mesh bovenwerk met wit die voortduurt op de lederen teenoverlay en tussenzool. Zwart wordt gebruikt op de lederen overlays, veters, tongen en buitenzool voltooid met roze accenten op de Swoosh-logo's, innerlijke tongen en binnenzool.


Samengesteld uit een ademende mesh-bovenwerk met zijn verschillende gekartelde Nike Schoenen lederen overlays en nubuckaccenten, de '90S-runner wordt verder gedetailleerd gedetailleerd met merkgemalen hakken in zilveren accenten, naast de branding van de luchtmax. Eindelijk, een bijpassende witte zachte schuimmidsole met de zichtbare lucht Max Bubble in de hak stolt het tonale profiel


De NIKE AIR MAX2-licht LX wordt geïntroduceerd in een monochromatische "grijze" colorway voor waardefoot zijn laatste iteratie dit seizoen. Het pronken met een textiel- en suèdeconstructie die is gedetailleerd met de handtekening van het silhouet, het tonale thema wordt ook geaccentueerd met groene accenten die zijn gevonden op de gebieden van het merk, evenals de rubberen buitenzool. Eindelijk, grijze swooshes op de buitenste zijpanelen, een witte middenzool en bijpassende veters boven het schone ontwerp.


Hierboven getoond, komt dit Nike Air Max2 Light Chrome Yellow/Light Blue gekleed in een wit, groenblauw nevel, metallic zilver en dynamisch geel kleurenschema. Net als de OG-paren uit 1994, wordt deze 2019 vertolking van het model gebouwd in een mix van gaas en synthetische materialen en uitgerust met een gegoten hak bovenop een maximale luchteenheid. Nike Air Branding wordt gespot op de zijpanelen, hakken, tongen en inlegzolen.


https://www.waardefoot.com/